Διαφήμιση

Ο χάρτης

E-mail Εκτύπωση

Όπως βλέπετε στο χάρτη, χωρίσαμε την Ελλάδα σε περιοχές με κριτήριο τη γεωγραφική θέση των κάμπινγκ και την κατανομή τους στον ελληνικό χώρο.
Κάθε περιοχή χαρακτηρίζεται από ένα κεφαλαίο γράμμα του λατινικού αλφαβήτου. Για να είναι ο οδηγός μας ακόμη πιό λειτουργικός, τα κάμπινγκ παρουσιάζονται κατά σειρά ανάλογα και με την προσέγγισή τους από στεριά ή θάλασσα με βάση τις τέσσερις αφετηρίες - μεγάλους συγκοινωνιακούς κόμβου: τη Θεσσαλονίκη για τις περιοχές Α και Β, την Ηγουμενίτσα για την περιοχή C, την Αθήνα για την περιοχή D και την Πάτρα για την περιοχή Ε. Για την περιοχή F, για τα νησιά δηλαδή, αφετηρία σας μπορεί να είναι διάφορα λιμάνια. Στους χάρτες κάθε περιοχής, θα βρείτε τα κάμπινγκ με τους κωδικούς τους αριθμούς.

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of GreeceΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.