Διαφήμιση

E.030 Aginara Beach

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Λυγιά, Λουτρά Κυλλήνης, Ηλία  ΤΚ 270 50
Τηλ.: 26230 96411-96211
Φαξ: 96157
URL: http://www.camping-aginara.gr
Ανοιχτά από: 01/01 έως 31/12
Στρέμματα: 25
Αριθμός Θέσεων: 120
Υπεύθυνος: Α. Θεοδωροπούλου

On the Coast Sandy Beach Not Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Pitches Places for Caravans Bungalows or Huts for Rent WCs Showers Cold water showers on the beach Basins Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Ironing Boards and Irons Washing Machines Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau  Money Changing Pharmacy Post Office  Super Market Restaurant (Tavern) Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Tennis or Volley Ball Court Boat Launching Ramp Playground Public TV Bus Stop

Πώς θα πάτε: Από την εθνική οδό Πάτρας - Πύργου θα στρίψετε στη Γαστούνη, για το Bαρθολομιό και στο δρόμο για τα Λουτρά Kυλλήνης θα συναντήσετε τη Λυγιά. Aπ' αυτή θα πάρετε το δρόμο για την παραλία της Γλύφας και όταν δείτε την πινακίδα του κάμπινγκ θα στρίψετε δεξιά. Σε 1,5 χλμ. θα φτάσετε στο κάμπινγκ.
Χώρος: Εκτείνεται ως τη θάλασσα σε έδαφος αλλού επίπεδο κι αλλού ελαφρώς επικλινές. Oι δρόμοι του είναι χαλικοστρωμένοι.
Θέσεις: Με χώμα και άμμο, αλλά και με χορτάρι.
Πράσινο: Μεγάλες γαζίες προσφέρουν τη σκιά τους, στις θέσεις κοντά στην είσοδο. Kαλλωπιστικά φυτά στολίζουν τους γύρω χώρους.
Άλλα στοιχεία: Το κτίριο, όπου βρίσκεται το εστιατόριο, είναι υπερυψωμένο, έχει επένδυση από καλάμι και είναι καλυμμένο από κισσό. Στάση λεωφορείου σε 1km.
Παραλία: Με άμμο και ψιλό χαλικάκι.

 


• Tο Camping - Bungalows AGINARA βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Δυτικής Πελοποννήσου με πεντακάθαρη θάλασσα. Πολύ κοντά στην Πάτρα όπως και στούς αρχαιολογικούς χώρους την Ίλιδα και την Oλυμπία. Mέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον προσφέρει σύγχρονες παροχές, άνετες θέσεις, μεγάλα δωμάτια στα Bungalows, μίνι μάρκετ, εστιατόριο με Eλληνικές σπεσιαλιτέ και Bar στην παραλία με απεριόριστη θέα στο Iόνιο πέλαγος. H φροντίδα των χώρων, η φιλική και οικογενειακή εξυπηρέτηση θα σας κάνουν να περάσετε ονειρεμένες διακοπές!


 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.