Διαφήμιση

E.295 Nicolas

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Παλιά Επίδαυρος, Αργολίδα  ΤΚ 210 59
Τηλ.: 27530 41218, 41297
Φαξ: 41492
URL: http://www.mouria.gr
Ανοιχτά από: 01/03 έως 31/10
Στρέμματα: 6
Αριθμός Θέσεων: 50
Υπεύθυνος: I. Γκίκας

On the Coast Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Pitches Places for Caravans WCs Showers Cold water showers on the beach Basins Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Power Socket Fire Safety System Money Changing Pharmacy Post Office Super Market  Restaurant (Tavern) Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply

Πώς θα πάτε: Θα κινηθείτε στο δρόμο Nαυπλίου - Λυγουρίου - Eπιδαύρου - Iσθμού Kορίνθου και, αφού μπείτε στην Παλιά Eπίδαυρο, σε 300 μ. θα συναντήσετε το κάμπινγκ.
Χώρος: Εκτείνεται ανάμεσα στο δρόμο και τη θάλασσα σε επίπεδο έδαφος και οι δρόμοι είναι χαλικοστρωμένοι.
Θέσεις: Με χορτάρι και χώμα.
Πράσινο: Πορτοκαλιές και μουριές σκιάζουν τις θέσεις. Xαρακτηριστική είναι μια μεγάλη παλιά μουριά δίπλα στο εστιατόριο, κοντά στη θάλασσα.
Παραλία: Με άμμο, αριστερά από το κάμπινγκ.

 • Καλωσήρθατε στην Αργολίδα, μιά πανέμορφη και πλούσια σε ιστορία γωνία της Ελληνικής γης.
Οι μονάδες GIKAS HOLIDAYS CLUB συνθέτουν μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση, αρχή λειτουργίας της οποίας είναι η ιερή Ελληνική έννοια της φιλοξενίας.
 
• Τα Camping NICOLAS διαθέτουν άνετες θέσεις για τους επισκέπτες και άριστη υποδομή κοινόχρηστων χώρων, μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον.
Βάση εξορμήσεων σ’ ένα χώρο που περικλείει μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα των αρχαίων και Βυζαντινών χρόνων. Αρχαία τραγωδία αλλά και πολύ καλές συναυλίες στα δύο θέατρα της Επιδαύρου.
 
• Οι μονάδες GIKAS HOLIDAYS CLUB σας παρέχουν επίσης, ενοικιαζόμενα δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό και κλιματισμό, για τους επισκέπτες που προτιμούν τις ανέμελες διακοπές ή ακόμη και διαμερίσματα χτισμένα με παραδοσιακή αρχιτεκτονική διαθέτουν κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, καθιστικό, τηλεόραση και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
Στην Ταβέρνα Μουριά θα βρείτε παραδοσιακή κουζίνα αναλλοίωτη στο χρόνο, σ’ ένα περιβάλλον που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της Αρχαίας τραγωδίας.

 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.