Διαφήμιση

E.355 Lido II

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Τολό, Αργολίδα  ΤΚ 210 56
Τηλ.: 27520 59396, 59596, 59970
URL: http://www.camping-lido.com
Ανοιχτά από: 01/05 έως 10/10
Στρέμματα: 28
Αριθμός Θέσεων: 250
Υπεύθυνος: Εμμ. Σαμπαριώτης


On the Coast Sandy Beach Ground with Pebbles Positions with Natural Shading Positions with Artificial Shading Pitches Places for Caravans Bungalows or Huts for Rent WCs Showers Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Ironing Boards and Irons Kitchen and Cooking Benches Washing Machines Organisation of Excursions, Travel Bureau Money Changing Super Market Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Boats to Rent (Water Sports) Instructions in waterskiing, windsurfing, etc Public TV  

Πώς θα πάτε: Από το Ναύπλιο θα κατευθυνθείτε προς το Τολό, θα περάσετε από την Ασίνη και αμέσως μετά, στη διακλάδωση, θα πάρετε το δρόμο προς τα δεξιά. Μπαίνοντας στο Τολό, θα συναντήσετε το κάμπινγκ στα αριστερά. Εδώ είναι η μία από τις δύο εισόδους του. Η άλλη είσοδος βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο.
Χώρος: Αναπτύσσεται πάνω από τον παραλιακό δρόμο αμφιθεατρικά και οι δρόμοι του είναι χαλικοστρωμένοι.
Θέσεις: Με χώμα, και χαλίκι σκιάζονται από καλαμωτές.
Πράσινο: Ελιές, λεύκες και πεύκα σκιάζουν επίσης τις θέσεις. Μια μεγάλη κληματαριά αναπτύσσεται μπροστά από το μπαρ.
Παραλία: Με ψιλή άμμο. Απέχει 40 μ. κι αρχίζει μετά το δρόμο.

 


• Για εσάς που ζητάτε μια καταγάλανη και πεντακάθαρη θάλασσα, μια απέραντη αμμουδιά και ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση, σωστή οργάνωση, φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα, θαλάσσια σπορ, σίγουρα ζητάτε το camping LIDO II που βρίσκεται στο Τολό.

 


 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.