Διαφήμιση

E.365 Kastraki

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Καστράκι Ασίνης, Αργολίδα  ΤΚ 211 00
Τηλ.: 27520 59386, 59387
Φαξ: 59572
Ανοιχτά από: 01/04 έως 20/10
Στρέμματα: 23
Αριθμός Θέσεων: 200
Υπεύθυνος: Γ. Kαρμανιόλας

On the Coast Sandy Beach Ground with Pebbles Positions with Natural Shading Pitches Places for Caravans WCs WCs for the Handicapped Showers Showers for the Handicapped Cold water showers on the beach Basins Foot Baths Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Ironing Boards and Irons Kitchen and Cooking Benches Washing Machines Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau Money Changing Pharmacy Post Office Mini Market Self Service Restaurant Bar or Snack-Bar Gas Cylinder Supply Tennis or Volley Ball Court Boat Launching Ramp Playground Public TV Bus Stop

Πώς θα πάτε: Από το Nαύπλιο θα κατευθυνθείτε προς το Tολό. Θα περάσετε από την Aσίνη και αμέσως μετά θα πάρετε στη διακλάδωση το δρόμο προς τα αριστερά. Σε 1 χλμ. θα συναντήσετε τη διασταύρωση για το Δρέπανο. Θα την περάσετε και σε 150 μ. θα στρίψετε αριστερά. Σε 200 μ. από τον κεντρικό δρόμο θα φτάσετε στο κάμπινγκ.
Χώρος: Εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας σε επίπεδο έδαφος και οι δρόμοι του είναι χαλικοστρωμένοι.
Θέσεις: Με αμμοχάλικο.
Πράσινο: Πεύκα και ευκάλυπτοι σκιάζουν τις θέσεις για τα τροχόσπιτα. Πεύκα, κυπαρίσσια και αρμυρίκια σκιάζουν τις άλλες θέσεις.
Άλλα στοιχεία: Το μπαρ λειτουργεί σε πέτρινο παραδοσιακό κτίριο. Παραδοσιακά στοιχεία και ξύλινες στέγες με κεραμίδια έχουν και τα άλλα κτίρια.
Παραλία: Με άμμο και ψιλό χαλικάκι.

 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.