Διαφήμιση

E.450 Karavomilos Beach

E-mail Εκτύπωση

Διεύθυνση: Σάμη, Κεφαλλονιά  ΤΚ 280 80
Τηλ.: 26740 22480
Φαξ: 22932
URL: http://www.camping-karavomilos.gr
Ανοιχτά από: 01/05 έως 30/09
Στρέμματα: 40
Αριθμός Θέσεων
:
243
Υπεύθυνος: Στ. Bαλέτα

On the Coast Sandy Beach Ground with Grass Positions with Natural Shading Pitches Places for Caravans WCs Showers Basins Wash Tubs for clothes Sinks for dishwashing Special Area for Chemical Drainage Toilet Power Socket Ironing Boards and Irons Kitchen and Cooking Benches Washing Machines Fire Safety System Organisation of Excursions, Travel Bureau Credit Cards Pharmacy Post Office Mini Market Restaurant (Tavern) Bar or Snack-Bar Tennis or Volley Ball Court Boat Launching Ramp Playground

Πώς θα πάτε: Σε 23 χλμ. από το Aργοστόλι και 1 χλμ. από το λιμάνι της Σάμης, πάνω από το διαμορφωμένο παραλιακό πεζόδρομο, θα συναντήσετε το κάμπινγκ.
Χώρος: Σε επίπεδο έδαφος.
Θέσεις: Με χώμα.
Πράσινο: Λεύκες και ευκάλυπτοι σκιάζουν τις θέσεις.
Παραλία:
Με ψιλό χαλίκι.

 

• Το camping KARAVOMILOS BEACH βρίσκεται στον πανέμορφο κόλπο της Σάμης, σ'ένα καταπράσινο ήσυχο περιβάλλον λίγα μόνο μέτρα από τη θάλασσα.

• Οι θέσεις χωρίζονται από θάμνους και λουλούδια και σκιάζονται από δέντρα, κυρίως λεύκες, ευκάλυπτους και μουριές. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η άριστη οργάνωση και η φιλική εξυπηρέτηση εξασφαλίζουν σίγουρα μια ευχάριστη διαμονή.

• Στο μίνι μάρκετ θα βρείτε όλα τα είδη για τα καθημερινά σας ψώνια ενώ το εστιατόριο-μπαρ με θέα τη θάλασσα προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από φαγητά και ποτά.

 

 

 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.