Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση

Meteora

Τα Τρίκαλα Θεσσαλίας έχουν το κάστρο τους να βλέπει από ψηλά τη γέφυρα του ποταμού Ληθαίου, ενώ πολύ κοντά στην Καλαμπάκα και το Καστράκι υψώνονται επιβλητικά τα περίφημα Μετέωρα, απόκρημνοι, πανύψηλοι βράχοι, που λες και φύτρωσαν από τη γη (μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο), φιλοξενούν στις κορυφές τους τα δυσπρόσιτα μοναστήρια που χτίστηκαν το13ο και 14ο αιώνα. Κάποτε έφτασαν να είναι εικοσιτέσσερα. Σήμερα είναι μόνο έξι.

Η μονή Βαρλαάμ ή Άγιοι Πάντες, το Μεγάλο Μετέωρο ή Μεταμόρφωση, η Αγία Τριάδα, ο Άγιος Στέφανος, ο Άγιος Ιωάννης και η Μεταμόρφωση του Σωτήρα. Θεωρείται αδιανόητο να πλησιάσει κάποιος την περιοχή των Μετεώρων και να μην επισκεφθεί τις εκκλησίες τους με τα πάμπολλα κειμήλιά τους.
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΒΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.