Το Πήλιο

E-mail Εκτύπωση

Στο Βόλο, πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, σας περιμένουν πολλά ενδιαφέροντα. Σπουδαία εκθέματα στο αρχαιολογικό μουσείο και αρχαιολογικοί χώροι  στην Ιωλκό, στη Δημητριάδα και στις Παγασές. Ερείπια της νεολιθικής εποχής στο Διμήνι και ο παλαιότερος οικισμός της Θεσσαλίας στο Σέσκλο. Μια βόλτα με το «Μουτζούρη», το παραδοσιακό τραινάκι του Πηλίου είναι αναπόφευκτη, ενώ στο Πήλιο τα χωριά με τα παραδοσιακά σπίτια και τα παλιά αρχοντικά τους, διατηρούν τη φυσιογνωμία τους και την αρχιτεκτονική τους, βουτηγμένα στο δροσερό πράσινο μιας σχεδόν οργιαστικής βλάστησης. 

-
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΒΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.