Ιωάννινα

E-mail Εκτύπωση

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πόλη είναι η πρωτεύουσα του νομού Ιωαννίνων, τα Γιάννενα, χτισμένα στις όχθες, της γεμάτης θρύλους, ομώνυμης λίμνης.
Μια επίσκεψη στο νησάκι της λίμνης είναι απαραίτητη, ενώ το στοίχειωμά της από τον πνιγμό της Κυρά-Φροσύνης δεν θα σας τρομάξει, αλλά μάλλον θα σας γεμίσει με ρομαντισμό.
Το αρχαιολογικό μουσείο, το δημοτικό μέσα στο κάστρο και το λαογραφικό, σας περιμένουν.

Το ίδιο και το μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα, λίγο πιο πέρα, στους Μουζακαίους, αλλά και το σπήλαιο στο χωριό Πέραμα. Νοτιοδυτικά της πόλης οφείλετε ένα προσκύνημα στην τοποθεσία όπου υπήρξε ένα από τα αρχαιότερα και σημαντικότερα μαντεία του ελληνικού κόσμου, στη Δωδώνη, όπου η λατρευτική συνύπαρξη των ομόφυλων ομάδων έγινε η αιτία της ονομαστικής τους συνένωσης «Έλληνες», υπό την αιγίδα του ονόματος των «Σ-ελλών» ιερέων του μαντείου.
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Κάμπινγκ Περιοχής C

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής CΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.