Κέρκυρα

E-mail Εκτύπωση

Η πόλη της Κέρκυρας, μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας, είναι από μόνη της ένα αξιοθέατο, με την παλιά πόλη, τα καντούνια της με τις απλωμένες μπουγάδες και τα αρχοντικά της. Το ενετικό φρούριο του Αγίου Μάρκου, το Μον Ρεπό, ο ναός του Απόλλωνα, το λιοντάρι του Μενεκράτη, το Αχίλλειο, η γέφυρα του Κάιζερ, αλλά και η πανέμορφη περιοχή Κανόνι που καταλήγει στο περίφημο Ποντικονήσι -σήμα κατατεθέν του νησιού-, είναι λίγα από όσα έχετε να δείτε στο νησί των Φαιάκων, όπου αν βρεθείτε κατακαλόκαιρο, στις 11 Αυγούστου, δεν θα παραλείψετε να παρακολουθήσετε τη λιτανεία του Αγίου (του θαυματουργού πολιούχου της πόλης, του Αγίου Σπυρίδωνα) με τις πολλές φιλαρμονικές μπάντες και τους πιστούς να αναμένουν κάποιο θαύμα.

Προσευχηθείτε κι εσείς και που ξέρετε; Το θαύμα μπορεί να γίνει. Πέρα από αυτά, στην Κέρκυρα υπάρχουν και μουσεία μεταξύ των οποίων το «Μουσείο Ασιατικής Τέχνης», μοναδικό στον ελληνικό χώρο.
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Κάμπινγκ Περιοχής C

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής CΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.