Διαφήμιση

Η Αρχαία Ολυμπία

E-mail Εκτύπωση

Η αρχαία Ήλιδα, όπου έκαναν τις προπονήσεις τους οι αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων σας αναμένει με σημαντικά ευρήματα (πάντως όχι σινιέ αθλητικά παπουτσάκια και άλλα συναφή αξεσουάρ). Σε 20 χλμ. από τον Πύργο, την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας, ασυζητητί θα επισκεφθείτε την αρχαία Ολυμπία, με την Ιερή της Άλτι, το γυμνάσιο και την παλαίστρα, τα θεμέλια του εργαστηρίου του Φειδία και ένα σωρό κτήρια και οικοδομήματα αρχαιοελληνικά και ρωμαϊκά, όπως το Πρυτανείο, το Πελόπειο, το Φιλιππείο κλπ. 

Το στάδιο και ο στίβος θα σας επαναφέρουν νοερά στους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες του 776 π. Χ.  Στο αρχαιολογικό μουσείο δεν θα ξεκολλούν  τα μάτια σας από τον καλοσμιλεμένο Ερμή του Πραξιτέλη, ενώ στο μουσείο Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων τα εκθέματα ξεκινούν από την πρώτη Ολυμπιάδα στην Αθήνα το 1896 και φθάνουν ως τις μέρες μας.
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.