Διαφήμιση

Μυκήνες

E-mail Εκτύπωση

Και τι δεν θα συναντήσετε ανεβαίνοντας βορειότερα στην Πελοπόννησο. Τα ερείπια της Αρχαίας Λέρνας, την πόλη των Μυκηνών με την περίφημη Πύλη των Λεόντων, τα Κυκλώπεια τείχη και τους θολωτούς τάφους των βασιλέων. Την αρχαία Τίρυνθα, το Ναύπλιο με το Παλαμήδι και το Μπούρτζι, τους αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας και φυσικά τη μοναδική Επίδαυρο με τα τόσα της ευρήματα και το παγκοσμίως φημισμένο μεγάλο αρχαίο θέατρό της, όπου η παρακολούθηση μιας αρχαίας θεατρικής παράστασης ισοδυναμεί με προσκύνημα στον Ασκληπιό, το μεγάλο θεραπευτή, που έδρασε στην περιοχή αυτή. Επίσης, αν βρεθείτε στα μέρη αυτά τον Ιούλιο, δεν θα παραλείψετε τις εκδηλώσεις του Μουσικού Ιούλιου που γίνονται στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, καθώς και το φεστιβάλ αγροτουρισμού.

Βορειότερα, πριν εγκαταλείψετε την Πελοπόννησο από τον Ισθμό που την ενώνει με την υπόλοιπη χερσαία Ελλάδα και όπου οπωσδήποτε θα θαυμάσετε την ομώνυμη διώρυγα, η Κόρινθος σας αποκαλύπτει τον αρχαιολογικό της πλούτο, αντάξιο της ιστορίας της, καταλήγοντας στον Ακροκόρινθο. Εσείς πρέπει να βρείτε το κουράγιο να φθάσετε στην κορυφή του, όπου βρισκόταν ο περίφημος ναός της Αφροδίτης που στην αρχαιότητα ήταν γεμάτος με «ιέρειες»  της θεάς, φημισμένες για την καλλονή τους.
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.