Διαφήμιση
Home Αξιοθεατα Αξιοθέατα Περιοχής Ε Βάθεια, Μάνη, Λακωνία

Βάθεια, Μάνη, Λακωνία

E-mail Εκτύπωση

Στην Καρδαμύλη θα δείτε τα χαρακτηριστικά σπίτια της, τους μανιάτικους πύργους, κατάλοιπα κάστρων και αρχαίων τειχών και τον τάφο των Διόσκουρων. Μανιάτικους πύργους θα δείτε και στον Πύργο Δυρού, όπου το περίφημο σπήλαιο του Δυρού, πάνω από τον ομώνυμο κόλπο περιμένει να σας γοητεύσει κυριολεκτικά. Πύργους μανιάτικους έχει και η Βάθεια, ενώ λίγο πριν το Γύθειο θα συναντήσετε το φράγκικο κάστρο του Πασσαβά.
Στην ανατολική πλευρά της Λακωνίας, βρεγμένος από τα νερά του Μυρτώου Πελάγους, ξεπροβάλλει ο τεράστιος βράχος της Μονεμβασιάς με τα κατάλοιπα από τα μεγάλα τείχη του να γλιστρούν ως τη θάλασσα.
Η πόλη-κάστρο, ένα κράμα βυζαντίου, μεσαίωνα και ενετοκρατίας, είναι μια σαγηνευτική πρόκληση για επίσκεψη.

Στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, τη Σπάρτη, θα επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους και το μουσείο. 5 χιλιόμετρα δυτικότερά της, σας περιμένει η πόλη-κάστρο του Μυστρά. Εδώ, εκκλησίες, μοναστήρια, ανάκτορα και άλλα οικοδομήματα εκπνέουν τόσο έντονες  βυζαντινές γεύσεις, που θαρρείς και θα προβάλλει ξαφνικά μέσα από τα χαλάσματα κάποια ανθρώπινη φιγούρα από την εποχή του Δεσποτάτου.
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής ΕΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.