Χανιά

E-mail Εκτύπωση

Στην Κρήτη, στα Χανιά, η παλιά πόλη έχει ανακηρυχθεί διατηρητέα. Το Μάλαμε είναι γνωστό από τη Μάχη της Κρήτης και στο Κολυμπάρι με τη φημισμένη Ορθόδοξη Ακαδημία της Κρήτης, βρίσκεται πάνω σε βράχο το μοναστήρι της Παναγιάς της Χρυσοσκαλίτισσας. Ανατολικότερα από την ιστορική και παραδοσιακή χώρα των Σφακίων θα συναντήσετε το Φραγκοκαστέλλο με το βενετσιάνικο κάστρο του. Την επίσκεψή σας αναμένουν και οι περίφημες Φυσικές Κρητικές ομορφιές όπως τα Λευκά Όρη και το Φαράγγι της Σαμαριάς. Το ίδιο και τα Μάταλα που γνώρισαν μεγάλες δόξες την εποχή του Χιπισμού. 

-
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής FΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.