Οι κυκλάδες

E-mail Εκτύπωση

Στις Κυκλάδες, στην Κέα θα δείτε τα ερείπια του ενετικού κάστρου στη θέση της ακρόπολης της αρχαίας πόλης, τον λέοντα της Κέας σκαλισμένο σε βράχο και το μοναστήρι της παναγιάς της Καστριανής στη βορειοανατολική άκρη.
Τι να πει κανείς για τη Σαντορίνη που κάθε γωνιά της είναι ένα αξιοθέατο μοναδικό στον κόσμο. Απλώς μην αμελήσετε να επισκεφθείτε το σεληνιακό τοπίο που προσφέρει ο κρατήρας του ηφαιστείου.
Στο νησί της Παναγιάς, την Τήνο, η εκκλησία της Μεγαλόχαρης είναι φημισμένη  στο πανελλήνιο για τα θαύματά της, ενώ απέναντι η γαλανόλευκη με την έξαλλη ζωή της Μύκονος είναι το πέρασμα για τη Δήλο, το κάποτε πλεούμενο νησί που σταθεροποιήθηκε όταν η Λητώ γέννησε πάνω της τα δίδυμα παιδιά της. Ένα ολόκληρο νησάκι-ναός αφιερωμένο στον θεό του φωτός, τον Απόλλωνα. Ναός του υπάρχει και στη Νάξο.

-
 

Στον οδηγό κάμπινγκ CAMPINGREECE θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις διακοπές σας με ευκολία και άνεση.

Βρείτε με μια ματιά τα κάμπινγκ που σας ενδιαφέρουν με βάση την περιοχή, δείτε στοιχεία για τον χώρο και τις παροχές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατεβάστε τώρα, δωρεάν, τον οδηγό CAMPINGREECE σε μορφή pdf και… καλές διακοπές!

Map of Greece

Χάρτης Περιοχής FΤελευταία Νέα

Δημοφιλείς Δημοσιεύσεις

All Rights Reserved

Greek Campsites Annual Guide
Ιδιοκτησία της ARTIME LTD
Απαγορεύεται η αντιγραφή, παράφραση, αναδημοσίευση ή επανεκτύπωση μέρους ή όλων των περιεχομένων, των συμβόλων, των φωτογραφιών και των κειμένων του CAMPINGREECE χωρίς την άδεια του εκδότη.

Ισολογισμός 2015


Copyright © Campingreece Camping Guide. All Rights Reserved. Powered by artime advertising.